Välkommen!

Jag frilansar som violinist i olika sammanhang. Med klassik utbildning rör jag mig i olika genrer och spelar gärna såväl klassiskt som pop/folk/tango/nyskrivet etc.

Med basen i Stockholm och en bit av hjärtat i Norrbotten, reser jag gärna hit eller dit i landet.

Önskar du en violinist eller fler, en stråkkvartett eller kanske ett tangoband så går det att ordna! Bröllop, fest, konferens och event är tillfällen där stråkmusik kan vara ett trevligt inslag. Jag har även erfarenhet av studioinspelningar samt har ett stort kontaktnät av både duktiga musiker, kompositörer och arrangörer. Jag ger privatlektioner i violin samt undervisar vid Medborgarskolan i Stockholm.

Innehar F-skatt. Kontakt: info@isabelleando.se

 

”Detta var en konsert av fullblodsmusiker, som på ett synnerligen professionellt sätt också gav Astor Piazzollas musik ett nytt ansikte.” Sven Kyllenius, Dragspelsnytt

”När Kristallkvartetten möter tre indiska gästmusiker slår det verkligen gnistor från början till slut. Detta är ett musikaliskt fyrverkeri av sällan skådat och hört slag.” Johan E.Skoglund, NSD

”Tack så hemskt mycket för musiken!! Vi är 200% nöjda, ni var fantastiska!” Isabelle & Pontus

”Att Kristallkvartetten – tillfälligt utvidgad till kvintett med tillskott av en välljudande ismarimba och diverse andra fantasieggande slagverk – fick äran att avsluta vårens aktiviteter i musikigloon på Gültzauudden kändes som ett ypperligt val, och de omkring hundra småhuttrande besökare som under lördagskvällen samlats i den färgsprakande sagogrottan föreföll nöjda med den drygt timslånga konserten, som inleddes och avslutades med ett rustikt stycke folkmusik för att däremellan bjuda på allt från ett humoristiskt ABBA-medley till Per-Erik Moraeus´ Koppången och en viss välbekant åttiotalsdänga i stilfull kammarmusikutstyrsel.” Anders Lundkvist, Norrbottenskuriren

”…och om gåshuden själv får välja får nog Kristallkvartettens tolkning av Jan Sandströms Sång till Lotta sägas höra till kvällens höjdpunkter.” Anders Lundkvist, Norrbottenskuriren